Leto 2024, Turecko

Grand Astor ****



Grand Astor **** Grand Astor **** Grand Astor **** Grand Astor **** Grand Astor ****

Tento novozrekonštruovaný hotel Grand Astor leží na predmestí najnavštevovanejšieho letoviska Tureckej riviéry – Alanye a je vyhľadávaným pobytovým miestom pre všetkých, ktorí majú radi atmosféru rušného letoviska plného zábavy. Dovolenkový život sa začína na promenáde strediska Tosmur, ktorá lemuje nádherná piesočnato-kamienková pláž a vedie až do samotného srdca Alanye. V príjemnej spoločnosti domácich obyvateľov tu ochutnáte miestne špeciality, vynikajúcu tureckú kávu, či voňavý čaj z granátového jablka. Hotel si vás bezpochyby získa svojou rodinnou atmosférou. Romantické večerné prechádzky si vychutnajú všetci, ktorí majú radi aktívny relax a radi spoznávajú okolitú krajinu. Od letiska v Antalyi je vzdialený 130km.

Vybavenie zariadenia / ubytovanie:
Izby sú príjemne a účelne zariadené, 2-lôžkové s možnosťou 1-2 prísteliek. Vybavené sú klimatizáciou, minibarom, TV, trezorom (za poplatok), telefónom, kúpeľňou so sprchou, resp. vaňou, sušičom na vlasy a balkónom s posedením.

Hotel prešiel v roku 2012 kompletnou rekonštrukciou. Hotelovým hosťom je k dispozícii taktiež vstupná hala s recepciou, reštaurácia s terasou, lobby bar, pool bar, bazén s tobogánom, detský bazén, turecké kúpele (masáže a peeling za poplatok), sauna, stolný tenis, biliard, detský miniklub, mini diskotéka, šípky, medzinárodný animačný program pre deti i dospelých...Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne i na pláži zdarma.

Stravovanie:
- all inclusive – raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov vrátane nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov podávaných aj počas dňa, ľahšie občerstvenie vo vybraných hodinách

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.